LediØlv Saison Centennial

 Planlegging av Saison Centennial

Jeg skal bruke humle som jeg fikk av B.T, ca 200 g centennial. En Saison må inneholde mye pilsnermalt og noe hvete. Gjerne andre maltyper i tillegg, men da i små mengder. Tenker å legge meg på ca 80 % pilsnermalt. Dernest må det brukes et gjær for Saison. Eks. Wyeast 3724 Belgisk Saison, eller Lallemand Belle Saison fra Bryggselv. 

Inspirasjon: Nøgne Ø Belgian Style Saison

Må finne ut hvor mye humle som tilsettes i starten og slutten. Balanse mellom bitterhumle og aromahumle. Målet er at det meste av humlen som brukes er Centennial-humle.

Kommentarer

  1. Det blir en SMASHING APA. Jeg har laget denne oppskriften i Brewfather. Malt og gjær er kjøpt inn.
    https://web.brewfather.app/tabs/recipes/recipe/KG0JAk7V7aHHYbxMjMfsX1vFTq1Icd

    SvarSlett

Legg inn en kommentar